Khamis, 21 September 2017

PANGKOR 2017


Macam biasa lah aku ni kan...kisah dah berbulan-bulan baru nak update...mengalahkan percutian ke London...padahal takde sapa kisah pun percutian kau tu...kihkihkih...Nak buat macam mane kan...i kan super busy mama....so bila ada masa terluang ni baru lah aku hadap laptop lebam birat aku ni...Ok now takyah nak bebel-bebel sangat lah...bukan orang rajin nak baca pun hahaha...better korang layan gambar jela ye...walaupun banyak gambar aku dah tempek kat fb...tapi semua kat fb tu nanti aku nak delete tu...sebab bila aku dah update kat blog...tak kuasa lah aku nak tempek lagi kat fb...tapi lepas ni blog aku pun aku nak privavy...so tengah tak privacy lagi ni...baik korang baca puas-puas k...kang nanti korang rindu pulak kat family zulina ni.... layan la semua gambar-gambar yang ada tu...walaupun...weekkk...!!


keluarga kecil kami..tah bila nak bertambah pun aku tak tahu lah...haha..
insyallah korang doakan ye...aku dah rindu bau baby sangat ni...jeles jugak tengok kekawan semua duk post gambar baby je...comel-comel pulak tu...geram je aku kan...ehh tetiba bab baby pulak...hahaha....


yang ni my geng debat...macam biasa lah..acah-acah sweet je ni...ni time sweet memang macam ni..time tak sweet...ermmm...tak kuasa adik ina...hahaha...
tapi suka pulak aku gambar candid ni...ni hasil keje kakak ila lah ni...good job anak mama...

lagi...ada empat versi poyo...hahaha..




kesian...konon-konon teruja sangat lah..padahal dah lebih 3 kali gi pangkor...hahaha...
tapi percaya lah...aku biarpun pergi tempat tu banyak kali pun...aku tetap teruja...


dah besar-besar anak-nak mama...sebab tu kena ada baby boy sorang...ngeee...;p









kakak ila yang semakin nak meningkat remaja...moga jadi anak-anak yang baik....naik risau aku sebenarnya bila anak-anak nak meningkat remaja ni...macam-macam benda nak kena pikir...betul cakap arwah abah aku...'nak jaga anak perempuan lagi susah dari anak lelaki'aku lah tu...haha...Tapi pada aku,budak-budak sekarang lagi pening nak menjaganya....mintak dijauhkan lah dari segala kesulitan dan kepayahan dalam membesarkan anak-anak ni...aku ni,sporting2 lah jugak tapi kalau aku dah naik hantu...memang semua kena...kalau boleh biar berpada-pada lah anak-anak ni..semua benda aku control lagi budak-budak ni...phone ke semua pasword aku mintak...meseg korang jangan nak delete sangat..aku dapat tahu siap...nampak tak mamanya terpaksa jadi busybody lah jugak kalau bab2 phone ni..whspp ke..fb atau ig dia ke..memang aku stay under control lagi...jaangan nak macam-macam sangat....so far semuanya alhamdulilah...doakan lah yang baik-baik untuk anak-anak ni...kita kena tahu jugak lah peranan kita dalam membesarkan anak-anak ni...ehhh terbebel pulak...;p





awat gambar huru hara sangat susunannya....hentam jela ye...











mama with princess..



dhania with kakak ila....


dina with kakak ila...


dhania paling suka bergambar...sebiji macam perangai mamanya...ehh aku lah kan..? tetiba buat-buat lupa pulak...hahaha...


tiada yang lebih membahagiakan selain melihat kegembiraan anak-anak terpacar disetiap senyuman....
aku curi ayat abg ajoi tu...hahaha..sebab dia kalau anak-anak happy suka cakap macam tu...lepas tu keluar lah ayat dia..'gembiranya keluarga saya....sabar jela aku...habis semua ayat-ayat kat kedai pakaian hari-hari pun dia duk tibaii....hahaha





















no caption...



















ok tamat sudah....nanti sambung ye...tengah busy nak kemas rumah sebenarnya...balik dari makan je...terus duk hadap laptop pulak....now aku nak settlekan kerje-kerja rumah yang tergendala dah brapa hari...malas je rasakan...asyik duk hadap dinding je...satu apa pun tak bergerak...huhu...