Selasa, 28 Januari 2014

BANDUNG PART 6 ~ KARTIKA SARI ~ JOM SHOPPING OLE OLE DARI BANDUNG


time aku google sebelum nk ke bandung aritu...ramai sgt yg syorkn klu nk beli kek lapis...
pegi ke kartika sari.
so akupn ajak la pak supir singgah ke sana...ok la besor jgk kedai bakery nie...rsenya pak supir ckp ada 2 cawangan...klu tak silap aku la...sbb aku ni kekdang agak blurr jgk...hahaha...
tak caya try korang tyn hubby...hanya cik hubby je yg tahu tahap blurr aku nie...huehuehue..;p

Ok..masuk2 je..waduh macam2 ada jual...sila sediakn duit anda secukupnya...;p
tp aku nk info awal2 la.....harga agak mahal jgk kt kartika sari ni...tu aku mmg dh sedia maklum la dri kekawan ...tp itu pada aku la ..pada korang aku tak sure la...hehe..
pada aku harga mmg agak mahal...tp mahal2 pn aku rase xpe kot..sbb sedap.. penting jgk pada aku...hehe...(biar mahal asalkn sedap dh cukup buat kita berpuashati)
jom kita tengok ape yg ada kt kartika sari.....macam-macam adoo..!!!!



wow...!!! budak2 memang suke la choclat ni kan...


kek lapis dia mmg sedap dan menarik...aku mmg sambar la kek lapis ni..serius lembut giler...
mmg terbaik la kek lapis kt kartika sari ni...tp diulangi agak mahal...huhu...(syibuk je nk ulang2) hahaha...;p
tp puashati sbb kek lapis dia tebal giler...aku lupe lak nk tangkap gambar kek lapis tu...heheh..ada ke patut tangkap gambar kotak jer.?hahaha...tp untuk kkwn kek batik aku beli kt airport je..
murah cikt..murah2 pn RM17 inggit jgk ok...heheh..;)siap info harga ni..abis la kkwn tahu...muahahaha
tp sedap tak  kkwn?...haha..;p
lgi satu..nk m'cri kek lapis nie pn susah jgk tau kt are bandung ni...
sbb yg terbaik mmg hyn pada kartika sari je..
pak supir ckp klu nk yg sedap dn murah kena order awal2...haa akupn mane la tahu nk kena order bagai kan..ingtkn ada jual kt tepi2 jln je..heheh
sbb punye la seksa nk cri kek lapis selain kt kartika sari nie...time nk balik tu..tpandang lak kek lapis kt airport...ape lgi aku pn sambar la ngn wan...byk jgk kami beli...skli la nk kasi kt kkwn hubby semua....
tak pasai2 shopping kt airport lak...;p




macam2 jenis kek...geram tengok ...;)


nie pn...sedapppp...


pelbagai jenis keropok...geram jgk aku tgk..sbb pelik2....





yang jenis macam nie biase je kot..sbb kt area kl pn byk jgk...heheh





nie sebahagian ole ole dari aku untuk kkwn dn family...


menarik tertarik...hehehe..


kek lapis legit

sedap kek lapis nie...sbb tu dia mahal...sbb dia panjang dan agak tebal dn tinggi...
hahaha...hambik ko...jenuh nk kasi penerangan...sabar jela...;p
sian korang aku lupe sangat2  nk tgkp pic kek lapis tu..sbb sedap sgt..hahaha...;p

tu jela sebahagian story dri kartika sari...byk lgi gambar,tp aku malas nk masukkn...
klu aku rajin aku msukkn gambar kami shopping...tp jgn pengsan k...
kalau aku rajin la..so junpe kt next part ...aku nk story pasal myk wangi murah lagi ori hokey...;)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥








1 ulasan:

  1. Good news untuk peminat Bagelen, Pisang Bolen, Brownies KARTIKA SARI & Brownies AMANDA

    A taste of Bandung right here in your town.You 'll awesomely love it.


    Pick-up point area: Putrajaya, PetalingJaya, Bangsar, Setapak, Gombak, Kota Damansara.

    Brownies ETA ✈✈✈ on 24th nov 2014 & 2 dec 2014

    Yummy & Fresh from Bandung, Indonesia

    Place order or grab our limited supply now.

    WhatsApp/sms dazlina +60192633431

    Http://mamarxstorymory.wordpress.com

    BalasPadam