Rabu, 5 Oktober 2016

PERODUA FAMILY'S DAY AT SUNWAY LAGOON


Kenangan aktiviti riadah family day perodua...Alhamdulilah rasanya dah lebih 15 tahun abg ajoi berkhidmat di perodua...bermacam-macam dugaan nak kena tempuhi...dan alhamdulilah  jugak allah sentiasa memurahkan rezeki kamii anak beranak...syukur alhamdulilah...:)

Moh lah layan gambar yang tak seberapa nie...;)


  sukakan sebab dah lama tak pergi aktiviti macam ni...lagi-lagi free..lagi lah sukee..babah
 paling over suka......hehehe..




     semua wajib ye kena paksa dengan mama bergambar...;p


 budak sorang ni memang suka buat aksi pelik-pelik dia tu...





 ehhh macam berkawat pulak abg baju putih tu..hehehe
jangan marah ye abg...


 nak jugak ye mama selfie ..;p
 

abg ajoi paling rajin melayan..aku malas sikit...banyak duk snap gambar je...huhu

 

 kakak ila banyak gambar duk terselit je...hihi...tak selesa katanya baju mandi tu..walaupun baju yang jenis berhijab..tetap dia segan..so semua gambar dia rupa terselit jela belakang babah...;)


 ehhh mama korang ni...hahaha...








 aku punye menu paling sedaap...hahaha



 budak sorang nie dah tak menahan lapor...so stop sekejap alas perot anak-anak dulu...
pastu sambung berendam balik...





 duk kira bil ke apa tu abg ajoi...?hahaha...usah di kira sangat ...semua perodua tanggung...kita perabiskan jela...ngee..;p











 budak manja babah nie..;)


 haaa nie pun manja babah jugak nie...;)





banyak tempat tak abis main and pergi...anak-anak tak larat...aku pun kaki macam dah nak tercabut..lantak la kan...free..so tak rugi sangat..lagi pun dah banyak kali pegi..so takde la heran sangat budak2 ni...tapi time kat USS singapore tu..jenuh aku dayakan diri nak perabiskan semua team park tu...sudahnya tak terhabis jugak...takpe la next time boleh pegi lagi...;)

ok tu jer..bye uolsss...mood nak gie opis abg ajoi...ada urusan sikit...;)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan