Rabu, 8 Mac 2017

ABG AJOI 40 ROCK !!


Sebelum gambar-gambar ni jadi pekasam...baik update cepat-cepat...biar abg ajoi teruja sikit nak baca...hahaha....gigih adik ina update entry besday abg ajoi tau..😜
Takde apa yang special pun.. just melayan kerenah anak-anak nak buatkan babahnya surprise..,dan babahnya pun acaha-acah lah surprise jugak haaa.. gitu hihi.. camne nak surprise sangat..,sebelum buat besday ni pun baby dina dah pecahkan rahsia... kemain dia cakap.. 'babah kami ada beli surprise untuk besday babah' so kau rasa ? Hahaha.. yang babah ni pun kemain lah duk melayan.. 'ok pembalut hadiah besday babah warna apa..' ehh suka2 hati je abg ajoi ni tau.. dina ni pun satu hal..bangga je dia mjawap semua soalan babahnya.. hahaha.. jenuh la aku duk besar-besarkan bijik  mata ni haaa... tu yang malas kalau cari hadiah besday babahnya kalau bby dina ada.. memang takde rupa surprise lah gamaknya.. nasib baik aku sekat2 apa yang dia nak cakap.. kalau tak,habis dia cerita apa mama ngn kakak and nia duk beli.. hihi.. dina dina.. tu yang penghibur babahnya sangat tu.. dapat pulak babah suka duk melayan.. mamang habis la semua terbongkar..😂😂😅



Cupcakes ni aku order kak kak tirah.. cuba korang teka ye RM brapa?
Confirm korang terkejut punye lah.. dah lah baik.. lembut je kakak ni.. apa tema yang aku nak semua dia faham.. senang keje aku.. aku je kejap tukar camni.. kejap camtu.. tabah kak tirah ni hihi.. thanks kak tirah sebab sudi buatkan kek yang superb sedap dan cantik.. insyallah nanti boleh repeat order lagi..yumm!! 👍🏻
Owh ye lupa harga cupcakes ni hanya RM64.00 sahaja.. just bayar RM70 je terus sebab tersangat berpuashati.. abg ajoi pun puji cantik..

Babah acah-acah surprise hihi

abg ajoi tengah kagum tu tengok...hahaha
Agak terkejut lah jugak abg ajoi.. mahu tak nya.. chelsea kesayangan dia ada duk terpacak kat cupcakes tu 😂😂 bangga adik ina abg ajoi puji.. ni kalau adik ina yang buat sendiri ni mahu abg ajoi tak makan.. haha.. ok plaese jangan over sangat ye ina  😜



Menu simple je.. aku terjah gie order pizza dominos.. pastu beli sate dalam 25 cucuk je.. tu pun nia dengan dina dah bedal sikit.. tak menahan dia tunggu babahnya lambat sangat.. nak masa menu aku malas.. so beli benda yang abg ajoi suka makan.. senang dan mudah 😃




tetap rasa ada yang kurang...huhu...
insyallah kakak ila memahami...lagipun dia yang nak semua plan camni...so mama dah tunaikan hajat anak-anak k..nak belon bagai semua..ingat babah uolls awet muda ke..? hihi...



 ROCK...hehe...


we love you babah....
semoga kasih sayang kita kekal selama-lamanya...terima kasih menjadi suami yang baik dan bertanggungjawab walaupun agak busy...huhu...yang part tu bunyi macam tak best je...hahaha...semoga Allah sentiasa memberi kesihatan yang baik agar dapat menjaga kami semua...
aamiin....


paling sibuk...nak jugak menyelit selfie...hahaha...
penat ok i tunggu abg ajoi nie balik...tak muncul-muncul...sudahnya aku whspp dia tanya bila nak balik...hahaha...settle kerja aku...jarang bini nak tanya bila laki nak balik...;p

last sekali budak sorang ni wajib ye posing...dia paling teruja sekali...asyik tanya berulang-ulang bila babah nak balik ni..jenuh nak menjawap kalau dengan budak sorang ni...

Ok tu je.. hepi besday babah.. 
life begins at 40 ..😂😘 
Babah rock!! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan