Sabtu, 1 April 2017

THE BREAD SHOP

Nie semua salah sis zaza haha.. hamboii kemain lah duk persalahkan orang lain.. tekak adik ina yang macam biawak tak sedar pulak ye 😂 Nie penangan duk baca kat blog sis zaza lah ni..alamak tak reti nak share link blog sis zaza lah.. maklum lah update by fon je ni..malas nak transfer gambar bagai semua... so gigih la sambil duk golek-golek atas katil ni, boleh duk update sekejap hal siang tadi....Dua hari lepas duk baca blok sis zaza yang dia duk mencekik dekat the bread shop area damansara height ni.. kuang asam boii betul lah 😂 terlioq aku nengok..kalau boleh jilat skrin hset ni,mau aku jilat.. 😂 ciitttt.. menahan nafsu je aku nak menunggu weekend.. kalau weekdays memang tak sempat lah aku nak terjah.. sibuk dengan urusan anak-anak..sekali harini.. hambikkk ko.. lepas subuh je aku tak kasi dorang sambung tido haha.. perangaii sangat mama korang ni kan..abg ajoi memang kena keje skrg ni..buat sementara waktu jela.. tengah busy dengan segala macam masalah kerja...so memang takyah nak ngada-ngada tergedik-gedik lah nak ajak dia merayap ke apa. Kalau hari ahad takpe.. dia layankan.. tekak ni memang tak boleh dah nak tunggu ahad ke apa ke.. terus nak terjah je.. settle je abg ajoi aku cabut gie ofice..terus aku berdesup gie damansara.. dah cakap kat budak-budak harini kita sarapan alah-alah mat saleh sikit hahaha.. tabah jela anak-anak aku ni duk melayan mamanya yang sewel ni haaaa... korang jangan macam-macam k.. ikutkan je pe'el mama ni.. kang mama tak belanja korang baru tahu..😜😂



Seawal 8.30 pagi aku dan anak-anak dah terpacak kat the bread shop ni..punye lah semangat waja.. i nak sarapan ye.. of coz lah i kena terpacak di awal pagi.. kang cacing berdangdut pulak kalau lambat-lambat..😂


Choclate bun, choclate danish dan tuna mushroon.. 
tuna mushroom nie sedap gila..
Nampak tak nafsu mama dengan anak-anak tu? 😂
Dah lah masuk-masuk je,wangi gila duk bau roti tu..bak kata sis zaza... rasa nak tido je kat kedai bread ni kan..😂

Choclate danish.. dhania suka betul..


Bowl egg & double toast..
Melampau sangatkan perut tu hahaha.. terus rasa perot maju kedepan.. tapi nie semua takde lah aku hadap sesorang.. duk share2 jugak dengan anak2.. kalau aku hadap semua sorang.. mau pitam tak reti jalam pulang..😅😂


Nie adalah menu paling kuang hajarr sekali... menu kuang hajar sebab terlampau sedap..😂  alamakkk... terliur weeiii... nasib baik besok ahad tutup.. 😅
Molten salted egg..yumm sangat-sangat..



Perghhhh...nengok tu.. kemain terkeluar kau kan.. hahaha... sedap gila molten salted egg ni.. tersedu sedan adik ina duk hadap.. memang kesukaan sangat ni.. nie pun sis zaza yang recommend.. kesedapan yang terlampau... confirm repeat weeeii ni.. menangis abg ajoi nengok perangai adik ina.. haha.. mohon babah tabah.. berapi je dia.. semak je gambar aku asyik lalu-lalang kat wall dia.. 😂 padan muka sape suruh keje..😂😜 sila off handset anda..😂



Yang ni aku duk tapau bawak balik.. dapat lah abg ajoi duk rasa sikit.. tu pun dah tinggal suku jela dia dapat rasa... aku ngn budak2 ni duk hadap..😅 takpe nanti kita repeat ye babah..janji abg ajoi belanja confirm adik ina suka..😜



Berselfie tu wajib ye.. budak berdua ni orang kuat mama.. time-time cuti ni walaupun babah takde masa sangat.. tapi takpe.. babah dah arahkan mama selaku PA babah untuk menggembirakan anak-anaknya..😂 so mari lah kita bergembira perabiskan duit babah..😂😜



My kesayangan.. dah besar-besar anak-anak mama.. memang kena tambah lah jugak nampak gayanya.. 😅



Kemanjaan babahnya.. 



Yang ni intan payung mama.. hehe.. semua intan payung mama dan babah ni..tiada pilihan kasih sayang.. semua sama je mama sayang.. takde yang terlebih special.. semua special dihati mama dan babah... 😘


Suka gambar nie sebab bukan senang baby dina nak senyum camni... nasib baik orang takde time ni.. kalau tak mau ada yang muntah tengok aku duk selfie je kan..😂 pekerja takpe lantakkan je..😜



Hurmmm...🙄 nie keje kakak ila..😅



Ok last sekali.. sebelum tutup tiraiii ..😂
Tak Menahan nengok cheese tart.. harusss kena tapau..


Kalau korang nak try boleh lah terjah the bread shop ni k.. tempat pun chill je.. tapi disebabkan aku bawak anak-anak.. dah takde rupa chill.. dah rasa macam neng....😂 makan pun rasa macam nak tercekik.. 😅 

Sape-sape yang teringin nak rasa kesedapan the bread shop ni.. boleh tengok alamat lat bawah ni k..


Address:
The bread shop
11 jln setiakasih 5,
Bukit damansara, kuala lumpur

Open mondays- fridays 8am - 7.30pm
Saturdays - 8am -5pm
Ahad tutup ye..harap maklum.. 

9.30am tu paling sesuai kalau nak datang.. sebab semua roti dah ready.. baru terbeliak sikit bijik mata korang.. mau semua korang nak rasa..😂 ok tu je.. mohon jangan muntah nengok gambar kami yang sengal tu..ngee..;p



Tiada ulasan:

Catat Ulasan