Jumaat, 9 Jun 2017

CELEBRATING 15th ANNIVERSARRY


Alhamdulilah...untuk first ramadhan ni kami dapat celebrate anniversary yang ke 15thn...nak sambut masa 24hb haritu...kakak ila belum balik dari asrama..so abg ajoi kata..better tunggu kakak...bila semua ada...lebih bermakna...wahh gitu abg ajoi adik ina ni hehe....

macam biasa lah...tempat favourite kami...de chiang mai kat area sungai buloh...etah brapa kali lah suka sangat datang makan kat sini...ni pun terbayang-bayang kesedapan ikan siakap tiga rasa....perghhh....sila telan air liur anda....


Nak kata sweet tak brapa nak sweet sebenarnya...hihi...
Alhamdulilah...dia lah teman,dia lah suami,dia lah geng gaduh...geng berdebat...geng bila adik ina tak puashati...geng setia menjadi pendengar adik ina...sentiasa tadah je telinga tu bila adik ina pok pek pok pek bercerita...tah dia faham ke idok...hehe...dia lah segala-gala....agar sentiasa menjadi suami dah babah yang bertanggungjawap pada kami semua....jangan macam-macam ye abg ajoi....jangan nak puji-puji fazura tu sangat lah...i so jeles...hahaha...memang tak lah...sebab adik ina tahu...fazura pun tak mau kat abg ajoi....kihkihkih....;p matilahmaknakkkk....;p


  favourite kami sangat ni....menu wajib kalau datang ke restoran de chiang mai...


ayam pandan kesukaan nia dengan kakak ila...tapi aku jarang sangat order tomyam kat sini...sebab tak brapa gemar...tah lah tak kena pulak dengan tekak kami nie.....
gambar ni kakak ila yang snap...tak brapanak comey...;p


 my kesayangan...my kekuatan...
semoga Allah sentiasa pelihara anak-anak mama dan babah...


 my BFFL...seronok betul dua minggu kakak ila cuti ni..banyak masa kami habiskan bersama...nia pun memang rapat dengan kakak ilanya...memang berkepit jela dorang ni...berkurung dalam bilik pun boleh tahan jugak...kalau aku tak intai...sampai kesudah tak tahu apa kisah budak-budak ni...


si manja babah....budak tak puasa....


susut sikit dhania time-time puasa ni...so far masih belum ponteng lagi budak sorang ni...kuat semangatnya...good job adik...


Alhamdulilah....tiga cahaya kegembiraan kami...walaupun masih belum ada rezeki lagi nak dapat baby boboy...Ehh...!!! hahaha...tetiba jer kan...Insyallah doakan la ye...ni kalau dapat boboy ni,tak tahu lah macam mana pulak tahap manja abg ajoi dengan boboy ni...dengan dina pun aku dah pening...asal ada babahnya je,dia suka buat hal...sentap tau kekadang dengan anak bongsu sorang ni....apa-apa pun itu lah ragam anak-anak kan...time dorang kecil ni lah saat gembira bersama dorang...banyak nak habiskan masa dengan anak-anak....itu yang selalu abg ajoi ingatkan kat aku...sebab katanya,bila anak-anak dah besar...kita akan kurang waktu bersama anak-anak...masing-masing dah ada haluan sendiri...time-time macam ni lah kita kena sentiasa bersama...hargai saat-saat bersama family...kekadang aku sedih jugak bila abg ajoi suka cakap camtu...huhu..tah lah...

Doakan lah kebahagian kami ye...semoga Allah sentiasa pelihara rumahtangga kami...pelihara anak-anak kami...keluarga kami...agar sentiasa dilimpahi dengan kasih sayang...Aamiin....;)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan